Algemene voorwaarden

 

Download hier de algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden

 

Disclaimer

 

Inzicht Verzekeringen streeft ernaar dat de informatie op deze website of de anderszins langs elektronische weg aangeboden informatie actueel en correct is. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Inzicht Verzekeringen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor kennelijke onjuistheden in deze informatie, anders dan in geval van gebleken opzet of grove nalatigheid. De informatie die Inzicht Verzekeringen op haar website of anderszins langs elektronische weg aanbiedt is geen advies.

 

Klachtenregeling Inzicht Verzekeringen

 

Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en staan u graag te woord wanneer u vragen
hebt. Wanneer u vindt dat dat niet het geval is, dan vernemen wij dat graag van u.

Klachten

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten. Bel of mail voor een afspraak en u krijgt alle ruimte om uit te leggen wat er speelt. Wij staan bekend om ons persoonlijke contact. Ook bij het oplossen van eventuele ontevredenheid luisteren we dan ook graag naar u en denken we graag met u mee.

Stel… u komt er met ons echt niet uit: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

We doen ons uiterste best voor u. Toch kan het zijn dat u niet tevreden bent over onze klachtoplossing. Komt u er met ons echt niet uit? Dan kunt u terecht bij het Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Die geeft uw klacht aan de Ombudsman Financiële Dienstverlening. Op zijn beurt start deze met uw gegevens een onderzoek en past de Ombudsman hoor en wederhoor toe. Daarna volgt een beslissing.

Meer weten? Kijk op www.kifid.nl

 

Dienstverleningsdocumenten