Even voorstellen

DÁÁROM KIES JIJ VOOR INZICHT.

Wij houden van aanpakken. Zo persoonlijk mogelijk.

InZicht Verzekeringen

We staan niet tegenover je, maar achter en naast je. Het bouwen van een waardevolle en hechte relatie met de klant – jij – staat bij ons dan ook centraal. We nemen de tijd om je op een toegankelijke manier te ontzorgen, door vervelende verrassingen te voorkomen en rust en zekerheid te bieden. Altijd met een glimlach. Zo ben jij niet alleen verzekerd in verbinding, maar ook in vertrouwen verzekerd.

Kees Hendriks

Eén van de gezichten die je niet kan missen binnen Inzicht Verzekeringen, is dat van Kees. Voor een oude rot in het vak is hij flink met de tijd meegegaan, door zich los te koppelen van het stoffige en onpersoonlijke karakter van financiële vraagstukken. Hoe? Door moderne diensten te bieden, gericht op persoonlijk contact. Door écht naar je te luisteren. Dat zal je als klant dan ook direct merken, net als zijn (inmiddels ruim 20 jaar) ervaring als ondernemer en adviseur in de financiële wereld. Jij staat bij hem altijd in het zicht. 

Hélène Hendriks

Iets meer achter de schermen, maar absoluut niet minder belangrijk binnen Inzicht Verzekeringen, is Hélène. Het zal je niet ontgaan zijn dat ze dezelfde achternaam draagt als Kees, want naast sparringpartners en teamgenoten, is het stel al 28 jaar getrouwd. Hélène zorgt ervoor dat al jouw praktische zaken van een leien dakje gaan en dat jij je geen seconde zorgen hoeft te maken over de documentatie en administratie rondom jouw verzekeringen. Zij is blij wanneer jij bent ontzorgd.