Diensten

Verzekeringen

Zorgeloos verzekeren?

Verzekeren (werkw. ver·ze·ke·ren). Het zal voor de meesten onder ons niet zo snel een favoriet woord worden. Het uitzoeken en afsluiten van nieuwe verzekeringen kan nog wel eens een hele uitdaging zijn en dat premies en polisvoorwaarden met dezelfde letter beginnen als plezier, is niet meer dan toevallig. Wij snappen je. Wij snappen alleen ook hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Daar komen wij dan ook in het spel.

Je beseft dat sommige verzekeringen noodzakelijk zijn, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je hebt geen idee welke situaties jouw financiële situatie zullen beïnvloeden en welke risico’s je beter kunt voorkomen dan genezen. Wij nemen je bij de hand, zodat je zeker weet dat je de juiste keuzes maakt. Ook voor de nabije en minder nabije toekomst.

Hypotheken

Woonwensen waarmaken?

Of je nu een starter bent, doorgroeit naar het huis van je dromen, een hypotheek wilt oversluiten, een woning wil verbouwen of verduurzamen of gaat scheiden – het brengt één van de belangrijkste beslissingen van je leven met zich mee. Je hoeft het, hoe dan ook, niet alleen te doen.

Er zijn een hoop dingen waar je tegenaan kan lopen tijdens het traject van het afsluiten of oversluiten van een hypotheek. Samen bekijken we verschillende opties en oplossingen en wegen deze tegen elkaar af. Zo kom je nu én straks niet voor verrassingen te staan.

Lijfrente en pensioen

Klaar voor later?

Eerder stoppen met werken, een dure reis maken of juist nog een paar jaar doorwerken na je pensioen? Het zijn allemaal voorbeelden van keuzes die invloed hebben op je financiële situatie in de toekomst. Als je hard hebt gewerkt of nog steeds aan het knallen bent, dan verdien je het niet om je hier druk om te moeten maken. Dat doen wij wel voor je.

Hoe regel je je pensioen in jouw geval goed? Hoe weet je zeker dat je geen pensioengat hebt en hoeveel bedraagt je pensioen überhaupt? Verandert er iets omtrent je hypotheek? Het zijn allemaal vragen waar je het beste, op tijd, deskundig advies voor kan inschakelen. Wij geven je de inzichten waardoor jij altijd goed zit.