Actueel

Inzicht in de naam Inzicht Verzekeringen

door | feb 28, 2023

“What’s in a name?”. Veel, wat ons betreft. In onze zoektocht naar een nieuwe naam konden we op een gegeven moment niet meer om Inzicht Verzekeringen heen. Inzicht Verzekeringen geeft jou op de meest toegankelijke, laagdrempelige en leuke manier inzicht in jouw (afgelopen, bestaande en toekomstige) verzekeringen. Dat is meer dan een belofte: het is de houding waarin wij ons dagelijks ondersc­heiden. Jij bent bij Inzicht Verzekeringen verzekerd in én van verbinding. Wij vertellen je waarom.

De missie van Inzicht Verzekeringen

Wij hebben een missie. De missie om de stoffige en onpersoonlijke verzekeringswereld – wij weten er alles van – op een leuke manier inzichtelijk te maken. Hoe? Door moderne diensten te bieden, gericht op persoonlijk contact. Door écht naar je te luisteren, zodat we je kunnen ontzorgen. Het uitzoeken, afsluiten, overstappen en opzeggen van verzekeringen is tenslotte al ingewikkeld genoeg. Snap je de keuze voor de naam Inzicht Verzekeringen al iets meer?

Inzicht Verzekeringen en haar visie

Onze naam is niet alleen ontstaan vanuit de missie om verzekeringen zo inzichtelijk mogelijk te maken. Jij staat, als klant, altijd in het zicht. Dat betekent dat het bouwen van een waardevolle, hechte en langdurige relatie met de klant bij ons stipt op nummer één staat. Hoe je dat merkt? Wij zijn benaderbaar en herkenbaar. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Klanten blijven bij ons mensen en worden nooit een dossier, precies zoals het – als het aan ons ligt – hoort. 

Jouw zekerheid is onze zorg

Bij InZicht Verzekeringen gebruiken we onze brede kennis van de markt voor toegankelijke oplossingen met een persoonlijk karakter. Klanten weten direct waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen doen om schade te voorkomen of te beperken, verzekeringen zijn duidelijk en transparant, beloftes worden nagekomen en problemen concreet opgelost. Wij staan voor waarmaken wat je hebt beloofd. Vertrouwen, betrokkenheid en gelijkwaardig­heid zijn daarom de basis van onze manier van werken. Zo blijf jij altijd een stap voor op de manier die bij jou past. 

We hopen dat de gedachtegang achter de naam Inzicht Verzekeringen door deze blog een stukje inzichtelijker is geworden. Mocht je meer willen weten over onze doelen, werkwijze of ideeën, of heb je andere vragen? Laat gerust wat van je horen. Wij zijn er voor je.