Actueel

Wij zijn Inzicht Verzekeringen in Tilburg

door | dec 21, 2022

1 april 2022. Dat werd de dag dat wij – zonder grappen – het verzekeringsstokje overnamen van Hans Methorst. Bij deze ontwikkeling hoort een een frisse start; met een kersverse naam, een aangescherpte positionering en een nieuwe huisstijl die past bij onze ambities. Wij zijn Inzicht Verzekeringen. Wie ben jij?

Methorst Assurantiën wordt Inzicht Verzekeringen

Zoals velen van jullie ondertussen zullen weten hebben wij, Kees en Hélène, Methorst Assurantiën in 2022 overgenomen van Hans. Waar het jaar 2022 zal overgaan in 2023, zal Methorst Assurantiën per 1 januari aanstaande doorgaan onder de naam Inzicht Verzekeringen. Bij een nieuwe visie, missie en manier van werken, kan een nieuwe naam tenslotte niet achterblijven. En de dienstverlening? Die blijft uiteraard gewoon zoals jullie gewend zijn. Inzichtelijk, toch?

Inzicht in je verzekeringen met Inzicht Verzekeringen

Laten we eerlijk zijn. Bij het woord “verzekeringen” krijgen velen al snel de rillingen. Er zijn niet veel mensen die met plezier in premies en polisvoorwaarden duiken, of die laaiend enthousiast worden van het uitzoeken en afsluiten van een nieuwe verzekering. Bij Inzicht Verzekeringen snappen we dat, maar we snappen ook hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Dat is dan ook de reden dat wij hebben gekozen voor de naam Inzicht Verzekeringen. Wij geven jou op de meest toegankelijke, laagdrempelige en leuke manier inzicht in jouw (afgelopen, bestaande en toekomstige) verzekeringen.

Verzekerd in verbinding

Wij staan binnen het werk niet tegenover je, maar achter en naast je. Het bouwen van een waardevolle en hechte relatie met de klant – jij – staat bij ons dan ook centraal. Jij bent verzekerd in verbinding. Jij staat, bij Inzicht Verzekeringen, in het zicht. Meer over het verhaal achter Inzicht Verzekeringen lees je in de volgende blog.

Wij blijven Inzicht Verzekeringen vol enthousiasme, deskundigheid en passie voortzetten. We nemen daarbij altijd de tijd om je te ontzorgen en om rust en zekerheid te bieden, voor nu en in de toekomst. Altijd met een grote glimlach. Zo ben jij niet alleen verzekerd in verbinding, maar ook in vertrouwen verzekerd.

Hebben we elkaar nog niet leren kennen? Dan nodigen we je van harte uit op ons nieuwe kantoor aan de Ellen Pankhurststraat in Tilburg om kennis te maken.

Tot snel, bij Inzicht Verzekeringen!